The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
The Definitive Guide to خواص دارویی عناب خشک
Blog Article
این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکالها): عناب به صورت اعجابآوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیتهای خاص زیستی دارند (فیتونوترینتهای زیست فعال) است و فعالیت آنتیاکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان میدهد.
برای آشنایی با روشهای بیشتر به مقاله کاهش درد پریود مراجعه کنید.
همچنین ورزشکاران میتوانند قبل از فعالیتهای سنگین و مسابقات ورزشی، با خوردن عناب، از سردردهای ناشی از کمآبی ورزش جلوگیری کرده و همچنین استرس خود را کاهش دهند.
برای رفع یبوست و تقویت معده و سیستم ایمنی تجویز میشود.
حس میکنی یه چیزی توی استایلت کمه؟ این ۳۱ مدل النگو طلا نازک زنانه همونیه که نیاز داری
با این ۳۲ مدل مانتو بهاره کوتاه زنانه، ظاهری شیک و جوان پسند داشته باشید
همچنین مصرف عناب خطر ابتلا به بیماریهایی مانند سرطان روده بزرگ را کاهش میدهد.
خوردن عناب به سلامت قلب شما کمک بسیاری میکند، زیرا دارای موادی است که برای قلب و بهبود کارکرد آن لازم و مفید هستند. این میوه دارای مقدار بسیار مطلوبی از پتاسیم و سدیم است که باعث روانسازی مسیر حرکت خون و جلوگیری از ایجاد فشار خون میشود.
این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به از خواص عناب خشک پزشک جهت تشخیص و درمان کرد.
با مصرف عناب علاوه بر افزایش رشد مو، میتوانید به درمان شوره و پوستهپوسته شدن سر، تقویت ریشه مو، افزایش لطافت و درخشش مو و همچنین کاهش موخوره کمک کنید.
فیبر موجود در عناب باعث بهبود دستگاه گوارش و هضم غذا میگردد. همچنین ساپونینهای موجود در این میوه نیز باعث بهبود حرکت غذا داخل روده میشود و سرعت و کیفیت جذب غذای شما را به حدقابل توجهی افزایش میدهد.
عناب تازه رسیده، قرمز تیره یا بنفش به نظر میرسد و ممکن است پوست چروکیدهای داشته باشد. خواص عناب تازه زمانی بیشتر خودش را نشان میدهد که به لطف شیرینی و بافتی که دارد در مصارف روزانه استفاده میشود.
این ماده مغذی کمک میکند دفع راحت و بیشتری داشته باشید. با بهتر شدن دفع، حرکت غذا در اندام گوارشی سریعتر و احتمال یبوست کم میشود.